MAIArtistic: Fluturi croșetați

Dragi prieteni, bine v-am regăsit în noul an. În luna iubirii, Interaktiv University își cheamă toți prietenii la ceainăria Smart Change pentru o primă întâlnire pe 2015, pe 14 februarie, ora 11:00, la un ceai fierbinte și croșetat fluturași… precum cei pe care îi simțim în stomac de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete și nu numai.

De această dată Maia, trainerul nostru, îi va învăța pe doritori cum să-și creeze proprii colorați fluturași care pot fi ulterior oferiți celor dragi.

i2

Dacă aveți prieteni interesați, nu îi lăsați acasă, căci toată lumea este binevenită la această întâlnire! Așa cum v-am obișnuit, intrarea va fi liberă, toate materialele fiind oferite din partea noastră. Iar dacă vă veți simți mărinimoși, la finalul atelierului, cutiuța pentru cauza lui David, o cauză socială pe care o susținem de ceva timp, vă așteaptă.

 Să ne vedem cu bine!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.