Soul Serenade – Pure acoustic roots concert

Primul concert 100% neamplificat al trupei Soul Serenade va avea loc sâmbătă, 7 februarie, ora 20.00, la BEAT bar umanist (strada Constantin.F Robescu, nr 14, Bucureşti). Spaţiul, cât şi decorul au reprezentat o inspiraţie pentru trupă de a alege să facă din acest concert o experienţă cât mai apropiată de cum decurgeau concertele de gen, din perioada anilor 20-30.

beat_bar_februarie

Trupa Soul Serenade, o nouă şi revigorantă interpretare acustică a muzicii “roots”, continuă să exploreze idei şi emoţii prin cea mai pură formă a muzicii. În martie 2013 a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival/concurs. În noiembrie 2013, trupa a fost prezentă în cadrul renumitului festival “Blues Sur Seine” din Franţa.Trio-ul bucurestean a fost “opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind şi punctul culminant al festivalului.

Trio-ul acustic vă oferă o combinaţie aparte între chitară slide, voci, mandolină, muzicuţă şi tamburină care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud.

Suport artişti: 25 Ron. Rezervări în limita locurilor disponibile la:0726.009.051 ; 0748 110 388
We Are Here:
https://www.facebook.com/soulserenadeofficial