Basswise Crew prezintă Bondax

La invitația Basswise, băieții de la Bondax ajung în sfârșit în România. Pe 20 martie, ei vor servi un showcase UK garage în premieră pentru publicul timișorean la Pasmatex.

Veniți din Lancaster, cei doi producători de 20 și 21 de ani sunt o prezență recentă, dar deja obișnuită pe scena electro, fie că e vorba de cluburi britanice obscure sau festivaluri-mamut de pe glob. De la debutul lor în 2011 pe Radio BBC 1 până în prezent, au lansat o avalanșă de single-uri și remixuri cu puternic vibe estival, ajungând rapid la inima publicurilor eclectice. Adam și George, alături de prietenii lor la fel de talentați, confecționează o muzică cu origini în sfera bass garage, dar în care se disting croieli post-dubstep, alternative R’n’B și balearic house.

Suportul local al evenimentului vine din partea duo-ului timișorean de sunete future bass We Are Creepz, alături de Angel si George Allen , care vor completa programul artistic plănuit pentru 20 martie la Pasmatex. Prețul unui bilet este de 30 de lei, fiind disponibil doar în seara evenimentului, la intrare.

Basswise Crew- Bondax - Timisoara

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bondax
(Justus / Relentless Records/ Super/Sony)

http://www.bondax.co.uk/

https://www.facebook.com/Bondax

https://twitter.com/bondaxuk

https://soundcloud.com/bondax

http://smarturl.it/BondaxAllISee

Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax înseamnă Adam Kaye și George Townsend, de 20 respectiv 21 de ani. Ei au atras inițial interesul prin BBC Introducing Lancashire, destinat descoperirii artiștilor debutanți și independenți, program radiofonic care a propulsat piesele băieților în rotație pe frecvența BBC Radio 1. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-uri ultra-dansate ca “Just Smile for Me” și Baby I got that “. Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.

În 2012, grupul a început propria casă de discuri, Just Us Records, prima lansare fiind piesa realizată împreună cu tovarășul lor, Karma Kid, ” It’s Always”. Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, ei s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, “All I See”. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey, care a semnat de curând cu Sony. Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai.

Chiar dacă Adam și George încă mai profită de anii tinereții, producțiile lor nu trădează decât maturitate și sofisticație. Ultimul an s-a încheiat extrem de mulțumitor pentru băieți, printr-un turneu de promovare a compilației de mixuri ”Bondax and friends”. Albumul, ce include colaborări cu o gașcă relevantă de artiști din noul val UK garage, ca Duke Dumont, Darius și Karma Kid, este o excelentă mostră de future garage, house infuzat cu R&B alternativ și ritmuri balearice bronzate de soare.

LINEUP:

BONDAX

WE ARE CREEPZ

ANGEL

GEORGE ALLEN

BILETE:

  • 30 de lei la intrare

DETALII:

DATA: Vineri, 20 martie 2015
ORA: 22:00

LOCAȚIE: PASMATEX

ADRESĂ: Strada Jiului nr.2, Timișoara

LINK EVENIMENT FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/781736068589689

PARTENER:

– OLMECA
https://www.facebook.com/olmecatequilaromania 

SPONSORI:

– GROLSCH

http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

– AQUA CARPATICA

http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA:

121.RO, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING, ARADON.RO,  ANYPLACE, BEST-EVENT, BESTMUSIC, DJSETS, DATZ.RO, FEEDER.RO, GETLOKAL, ICONCERT, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASULM.EU, ORADEPARTY, ORADESTIRI.RO, PRESSALERT.RO,  PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA SUNETE, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, STUDENT IN TIMISOARA, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN.RO,  PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, ZILE SI NOPTI, TION.RO, TIMISORENI.RO, ZONADEVEST.RO

 

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!