Ne pregătim de un Paște MAIArtistic

Sărbătorile Pascale anunță că vor veni cu ațe colorate, zâmbete și voie bună! Ca urmare, pe 31 martie 2015, între orele 19:00 – 21:00, la ceainăria Smart Change, Interaktiv University te invită la atelierul de croșetat: ”Un Paște MAIArtistic”. Atelierul este organizat special pentru cei dornici să învețe sau să aprofundeze tehnica croșetatului prin realizarea de coșulețe și ouă colorate. De asemenea, un alt scop al atelierului este acela de a trezi timp spiritul sărbătorii Paștelui prin lucrul migălos, într-o atmosferă relaxantă, alături de prieteni.

Maia Munteanu, trainerul nostru, îți promite că la întâlnirea „Un Paște MAIArtistic îți va arată cum să croșetezi și să personalizezi obiectele decorative de Paște. Maia ne-a spus că ceea ce face ea este o tradiție de familie, iar noi credem că orice tradiție merită sărbătorită. Voi nu?

Un Paste MAIArtistic_31.03.15_WEB 300 kb

Ne-ar face plăcere să poți sărbători alături de noi! Nu trebuie să te îngrijorezi de materialele de care ai nevoie căci acestea sunt oferite de echipa Interaktiv. Iar dacă ai prieteni interesați, nu-i lăsa acasă! Haideți să avem un altfel de Paște anul acesta, unul MAIArtistic!

Vă rugăm să vă înscrieți din timp aici, căci locurile sunt limitate. Să ne revedem cu bine!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.