Ouă încondeiate, identitate și tradiție la atelierele Interaktiv University

De Paște, natura are și ea timp pentru odihnă. Avem și noi. Natura reînvie odată cu primăvara și ne îndeamnă la multiple regăsiri. Chiar dacă purtăm nemijlocit în timpul anului o cămașă tradițional românânească invizibilă, de Paște suntem invitați să ne reamintim simbolic cine suntem și să transferăm în mod creativ modelele de pe ie pe oul de Paște.

Ce ar fi Sărbătorile Pascale fără truda, migala, liniștea și satisfacția pe care ni le aduc tradiționalele ouă atent încondeiate și modelate de propria personalitate? Dacă ai deja un răspuns la întrebare atunci, echipa Interaktiv University te invită pe 7 aprilie (19:30), la ceainăria Smart Change, iar pe 9 aprilie (19:30) și 11 aprilie (11:30) la sediul Institutului Pentru Fericire ca să iei parte la o serie de ateliere ce vin în întâmpinarea Paștelui. Atelierele sunt organizate special pentru cei care doresc să învețe arta încondeierii ouălor, pentru cei care din pasiune și talent vor să exerseze această deprindere, dar și pentru cei care doresc să facă din oul încondeiat, cu multă răbdare și imaginație, un cadou de sărbători celor dragi.

Identitate (d)In Condei_7-11.04.2015_WEB 300kb

”Identitate (d)IN CONDEI” este un atelier care promite să îți deschidă ochii către o formă de artă autentică prin care oul de Paște capătă o dimensiune sacră și o însemnătate aparte.

Atelierul va fi susținut de către trainerul Andreea Dăncuță. Ea a deprins această artă în cadrul Minisatului „Sfântul Andrei”- Centru de Creație și Spiritualitate Românească. Andreea a fost premiată atât la Olimpiada Naționala a Meșteșugurilor Artistice Tradiționale, cât și la Concursul de ouă încondeiate din Bucovina. Ea a susținut numeroase ateliere de ouă încondeiate și pictură de icoane pe sticlă (cu elevi din scoli și licee, dar și cu grupuri de adulți, din Diaspora).

Finalul atelierului vă va aduce nu doar o experiență plăcută, ci și bucuria de a lua acasă produsul propriului talent. Pentru că tu pleci cu oul, noi vom vrea să-l expunem în arhiva noastră virtuală deoarece prin participarea ta, ai devenit un membru al identității Interaktiv University.

Prețul atelierul ”Identitate (d)IN CONDEI” este de 70 RON, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină.

Te așteptăm cu drag să îți revendici moștenirea de român și să ni te alături pentru a întâmpina Paștele așa cum se cuvine!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulțlor îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.