Te așteptăm cu flori și bucurii de Florii: aranjamente florale și quilling

Știm și noi că Aprilie e luna Păcălelilor. Și mai știm că e și luna Iepurașului. Asta sigur nu e o păcăleală! Un alt fapt adevărat este că sărbătoarea Floriilor se apropie. Dacă ai un prichindel dornic să se joace de-a v-ați ascunselea cu Iepurașul printre flori atunci Interaktiv University te invită să-l aduci pe 5 aprilie 2015, de Florii, între 11:00-12:30, la ceainăria Smart Change la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori” . Cei mici vor face ”Coronițe de Paște” și vor aștepta venirea Iepurașului cu multă veselie și voie bună!

Coronite de Paste_05.04.2015_WEB 300 kb

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate de noi. Înscrierile se fac aici, dar fiți politicoși și respectați coada. Cum care coadă? … Coada Iepurașului!

Părinții care doresc să se simtă creativi pot trece în camera alăturată, unde de la ora 11:00 începe un atelier de Quilling în care florile au rolul principal. Atelierul este organizat special pentru cei care sunt dornici să deprindă arta quillingului sau să-și perfecționeze tehnica prin crearea unei decorațiuni colorate de primăvară cu multe modele de flori. Ce poate fi mai frumos decât să creezi și să dai personalitate modului în care vezi tu mediul înconjurător alături de familie sau prieteni?

Quilling - Flori _i Bucurii de Florii_5.04.2015_WEB 300 kb

 

Prețul atelierului este de 50 RON, toate materialele sunt asigurate, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină.

Ne vedem de Florii cu mai multă creativitate și primăvară ca oricând!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.