Basswise Crew deschide sezonul estival pe 30 aprilie

Basswise Crew deschide sezonul estival pe 30 aprilie alături de arhitectul californian de labirinturi electronice Daedelus.

Direct de pe călduroasele plaje din Santa Monica, Alfred Darlington va proiecta la Club Eden invențiile sale electronice care vor elibera prin dans publicul din labirintul minotaurului. Adept inițial al jazzului, Daedelus a dovedit o productivitate frapantă prin producțiile, colaborările cu o serie de label-uri și remixuri ascultate pe repeat ”Coat of Arms” – Nosaj Thing și ”1983” – Flying Lotus. Astfel, el reușește să-și exprime spiritul inventiv cu tempo electronic-romantic pe controllere diverse, contrabas, chitară, acordeon sau chiar melodica, oferind o artă la granița dintre boem și cosmopolit.

Joi, 30 aprilie, Daedelus va fi acompaniat pe scena clubului Eden de Eusebio Digital, cu release-uri la Local Records, și de Filipp, bicontele de Halvingrad, în misiunea de a pregăti terenul pentru vară, începând cu ora 23:00. Biletele vor fi disponibile doar la intrare în seara evenimentului, la prețul de 20 de lei.

30 Aprilie - Daedelus Live - Basswise Crew

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

DAEDELUS (LIVE)

http://daedelusmusic.com/

https://www.facebook.com/Daedelusmusic

https://soundcloud.com/daedelus

 

La fel ca omonimul său mitologic, Alfred Darlington aka Daedelus este un inventator, un artizan și, nu în ultmul rând, un sculptor sonic. Unii se pierd în labirint, însă el știe cum să-și construiască aripi pentru a evada prin mixurile sale. Pentru că și-a dedicat cariera muzicală războiului cu clișeele, el se bucură de foarte multă apreciere sub numele său de scenă Daedelus.

Locuitor al metropolei Los Angeles din California, producătorul a urmat cursurile de jazz ale Universității din California de Sud, studiind contrabasul la Școala de Muzică Thornton. În 2001, Daedelus debutează în forță cu structurile sale ingenioase de sample-uri și instrumente neașteptate, iar în 2002 lansează primul său album, ”Invention”, cu label-ul pe Plug Research. În același spirit prolific, urmează EP-ul ”Household” la Eastern Development în 2003 și ”Weather”, un album de colaborare cu Busdriver și Radioinactive, la casa de producție Mush Records.

Plin de inspirație în sfera analogă și receptiv la noile tehnologii digitale de creație muzicală, Daedelus scoate în 2004 două noi albume solo, ”Of Snowdonia”, tot cu Plug Research, și ”The Gent Agent”, cu label-ul Laboratory Instinct. Materialul său discografic din 2005, ”Exquisite Corpse”, include apariții speciale din partea artiștilor MF Doom, Mike Ladd și TTC. 2008 este marcat de afilierea la casa de producție Ninja Tune, unde Daedelus pregătește pentru fanii stilului său inconfundabil electronic baroc albumul ”Love to Make Music To”, iar în 2011 ”Bespoke”. Materialul de studio ”Drown Out” a văzut lumina zilei în 2013, iar de atunci, artistul este prezent la mai toate festivalurile și petrecerile din universul electronic de pe cele două emisfere.

Mai mult, parte din proiectele ”The Long Lost” și ”Adventure Time”, Daedelus se numără printre cei peste 30 de DJ afiliați postului de radio online Dublab, un motor artistic non-profit foarte eficient în promovarea experimentelor sincretice și progresive. Un reprezentant relevant al acestui post, Daedelus s-a dezvoltat în aceeași direcție, valorificând în ”laboratorul” său producții curajoase de electronica și progressive, dar și remixuri ingeinoase care i-au hrănit popularitatea.

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

 

LINEUP:

 

DAEDELUS (LIVE)

EUSEBIO DIGITAL

FILIPP

 

BILETE:

 

La intrare:

 

  • 20 de lei toată noaptea

 

DETALII:

 

DATĂ: Joi, 30 Mai 2015
ORĂ: 23:00

LOCAȚIE: Club Eden

ADRESĂ: Calea Victoriei nr.107

 

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1581683625440117/

PARTENER:

 

OLMECA
https://www.facebook.com/olmecatequilaromania

 

SPONSORI:

 

AQUA Carpatica

https://www.facebook.com/aqua.carpatica

GROLSCH

http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

PARTENERI MEDIA:

121.RO, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, ADVICE STUDENTS, BEST-EVENT, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, ERAGON VIBES, GETLOKAL.RO, ICONCERT.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN.RO, PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI, X-TREMERADIO.RO

 

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!