Interaktiv University vă aduce Aranjamente Colorate și Minioni

Primăvara a pus culoarea în natură, zâmbetul în aer și a făcut voia bună să fie molipsitoare. Ca atare, vă provocăm la o zi de duminică plină de creativitate și invitați speciali!

Copii,zambete si flori_10.05.2015_WEB small

Copiii care au 3 ani împliniți sunt provocați la joacă și zâmbete în timp ce modelează cu mânuțele lor mici și delicate cele mai frumoase ”Aranjamente Colorate”. Unde mai pui că sunt și parfumate!

Dacă ai un prichindel îndrăgostit de culori, Interaktiv University te invită să-l aduci duminică 10 mai 2015, între 11:00-12:30, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori” .

Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate de noi. Înscrierile se fac aici.

Quilling - Minions_10.05.2015_WEB small

În paralel, pentru copiii mai mari, pentru tineri și părinți, tot la Smart Change, tot pe 10 mai de la ora 11:00, se desfășoară un atelier de Quilling cu o temă foarte specială: Minions! Atelierul este organizat special pentru cei care sunt fani ai simpaticelor personaje de desene animate și vor să ia locul creatorului lor. În plus, în procesul de creare a minionilor, participanții vor învăța despre tehnica quilling-ului.

Atelierul va fi susținut de către Florentina Iancu, artist specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas în realizarea temei propuse, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Florentina îndrăgește foarte mult această artă și a făcut o misiune din a o aduce în mijlocul vostru.

Prețul atelierului este de 50 RON, toate materialele sunt asigurate de către noi, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină.  La minioni înainte!

 

 

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.