Festivalul Untold în Cluj-Napoca!

Ne place foarte mult povestea comunicat de presă spusă de organizatorii de la Untold Festival.

“A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o dată Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Un oraş pe malul unui râu, înconjurat de imaginaţie şi de voie bună care invită prinţii şi domniţele din toate cele 9 mări şi 9 ţări, la un bal cum nu s-a mai văzut şi care se va chema Untold Festival.

În mijloc de vară, cu soare şi distracţie, Avicii, David Guetta, John Newman, Fedde Le Grand, ATB şi muuuulţi alţi Feţi-Frumoşi antrenaţi în mânuirea mixerului, microfonului, chitărilor și sintetizatoarelor şi înconjuraţi de magice lumini de stroboscop şi lasere, vor veni la Cluj tocmai de la capătul pământului, ca să ne aducă o experienţă de neuitat!

11225069_410485519153643_318984559403945143_n

Mai mult de 10 scene vor împânzi tărâmul Untold Festival şi timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 30 iulie şi 2 august, vei avea de înfruntat, dragul nostru Prâslea, o sumedenie de ispite şi pericole pentru plictiseală: concertele de la Main şi Secondary Stages din Zona River situată între Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, concertele şi chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca să răzbeşti în Zona The Citadel (Piaţa Unirii) unde o scenă imensă cu intrare liberă va celebra spaţiul public şi tinereţea sutelor de mii de Greuceni şi de Ilene Cosânzene.

Dar dacă Balaurul cu Trei Capete îţi va fi încurcat drumurile şi în loc de Cetate, vei ajunge în Zona The Pool nu vei regreta: vei găsi aici o petrecere la piscină care l-ar face invidios chiar şi pe Împăratul Roșu!”

Acest festival în Cluj-Napoca este perfect, va fi distracţie de toate felurile pentru toate gusturile, şi se va simţi dulcele stil ardelenesc de petrecere. Noi considerăm acest festival un must-have al verii şi credem că va fi unul dintre festivalurile de renume în România. Ne place să vedem un număr mare de artişti la început de drum ce vor concerta pe aceeaşi scena cu Avicii, David Guetta, Tom Odell şi John Newman.

Detalii despre festival găsiţi aici: https://untoldfestival.com/ro/untold-festival-abonamente-bilete-si-cazare-ultimele-3-000-de-abonamente-disponibile/