Ceai cu Amy Winehouse

Am fost cea mai fericită la concertul de seara trecută. Cea mai mare frică  a mea este să mor fără să-l cunosc pe Tony Bennett. Cel mai scump lucru pe care l-am cumpărat a fost inima mea pe care i-o vândusem cuiva care n-o merita. Mi-am răscumpărat-o foarte scump. E mai bine să dai, nu să primești. Eu nu pot primi nimic. Cea mai mare iubire a vieții mele este să mă îndrăgostesc. Dragostea este o boală care te consumă etern. Dacă ar fi să mă întorc în timp, m-aș întoarce în perioada anilor 60 și aș ieși cu trupa The Ronettes. Cea mai mare realizare a vieții mele este albumul Black to black. Aș vrea să fiu ținută minte drept un artist original. Înveți lucruri noi în fiecare zi și viața e scurtă. (Amy Winehouse, interviu, 2007)

Pe 23 iulie se fac 4 ani de la plecarea lui Amy Winehouse în ceruri, un motiv de a-i celebra muzica și de a ne aminti cât de valoroasă a fost și va continua să fie această super-naturală artistă pentru generația sa.

Revista-Atelierul01
În primăvara 2011, ca mulți bucureșteni și nu numai,  aveam bilete la concertul Amy Winehouse din România. În vara lui 2011 eram la Londra înainte și după dispariția sa. Reacțiile oamenilor și mai ales ale ziarelor au fost împărțite. Am fost la casa unde Amy a compus toate acele piese nemuritoare. Și parcă o vedeam mergând cu chitara sa pe străduțele acelea din Camden. Muzica ei răsuna peste tot în Londra. E timpul să răsune și la București, într-un cadru intim și special parcă desprins din mediul britanic – ceainăria Bohemia Tea House.
Descoperim împreună cine a fost Amy Winehouse și ce înseamnă ea pentru industria muzicală a zilelor noastre. De ce presa o laudă atât de mult post mortem și în timpul vieții o denigra atât? Acestea sunt câteva din întrebările la care vom încerca să găsim un răspuns împreună în timp ce vom îi vom asculta creațiile muzicale în grădina fermecată de la Ceainăria BohemiaTeaHouse, str. Narciselor nr 1.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Rezervări la: 0727.333.631
Așadar, te aștept să ne amintim cu drag de Amy Winehouse prin muzica sa care îi spune povestea vieții sale, dar care poate fi povestea oricui!