Ballantine’s Brasil Summer Night

Vara asta, serile sunt făcute pentru a le petrece în #spiritulbrasil! Vă invităm să celebrăm împreună lansarea celui mai recent sortiment din portofoliul Ballantinea’s: Ballantinea’s Brasil, la o seară colorată de vară.

DJ Chi Pah va aduce ritmurile de la carnavalul brazilian la Piscina Floreasca, iar atmosfera exotică va fi răcorita cu Glen Rio, Highlight Samba și alte cocktailuri concept care reflectă cel mai bine spiritul Ballantinea’s Brasil.

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adaugă felii de lime în paharul cu whisky, Ballantinea’s Brasil propune o băutură nouă, cu gust lejer, obținută prin infuzarea de coji uscate de lime în butoaiele cu whisky scoțian. Fiecare degustare Ballantinea’s Brasil oferă o experiență senzorială pe care o poți regăsi doar într-o vacanță exotică în Brazilia!

—————————————-

Line-up:

DJ Chi Pah

—————————————-

Detalii:

Data: Vineri, 07 august 2015

Ora: 19:00

Locația: Piscina Floreasca

Adresa: Bd. Mircea Eliade nr.16, Bucureşti

—————————————-

Intrare:

Accesul este gratuit.
—————————————-

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1672187283000246/

MIX IT WITH BRASIL!

Tradiția Scoției întâlnește pasiunea braziliană în noul Ballantine’s Brasil

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia.

Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară. Băutura care reflectă cel mai bine spiritul Ballantine’s Brasil este cocktail-ul concept Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere, este un alt cocktail care îmbină într-un gust complet tradiţia Scoţiei şi pasiunea Braziliei. Începând cu această vară, Ballantine’s Brasil este disponibil şi în România, urmând a fi prezent la raft în marile lanţuri de supermarket-uri şi hypermarket-uri din 1 august 2015.

 Despre Ballantine’s

Ballantine’s Finest este scotch whisky-ul Numărul 1 în Europa şi Numărul 2 ca volum în lume, cu vânzările anuale de peste 70 de milioane de sticle. În ultimii 10 ani, Ballantine’s a câştigat mai mult de 120 de trofee şi medalii la competiţii internaţionale pentru calitate, ca rezultat al caracterului său bogat şi al echilibrului perfect al gustului. Gama de produse, de la Ballantine’s Finest până la exclusivistul 40 Year Old, este cea mai extensivă gamă din lumea scotch-ului.

Despre Pernod Ricard

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.