Apel proiecte colaterale

În perioada 1 octombrie – 20 octombrie aşteptăm propuneri de evenimente și proiecte colaterale pentru a IV-a ediţie a proiectului  Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs. Întrucât noi realizăm aceste evenimente doar în trei oraşe din România: Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca, ne-am dori să promovăm designul de produs şi creatorii români în toate oraşele din țară.

Dacă vrei să realizezi o zi/seară deschisă a atelierului tău sau vrei să organizezi o expoziţie cu produsele tale, o expoziţie pop-up sau orice altă idee ai, aşteptăm propunerea ta prin intermediul formularului de aici.

Nu contează oraşul în care vei organiza acest eveniment, noi venim în sprijinul tău cu:

  • promovarea evenimentului pe site-ul nostru www.revista-atelierul.ro şi pe toate canalele sociale de care dispunem; 
  • promovarea evenimentul în catalogul printat al Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, care va fi lansat în luna noiembrie.

Ce dorim de la tine:

  • siglele Atelierul şi Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs prezente pe afişele evenimentelor
  • să realizezi un super eveniment,
  • să respecţi termenii şi condiţiile ce le vei primi pe mail, pentru a deveni eveniment colateral pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs.

Dead-line înscriere 20 octombrie 2015.

Evenimentul vostru trebuie să se desfăşoare până pe 14 noiembrie.

Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs, organizat anual de Asociaţia Atelierul de Creaţie, este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel încât ne-am propus să creăm un standard în domeniu. Nu este o competiţie între creatorii şi designerii prezenţi în cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine închegată a celor mai buni şi a celor care pot deveni buni. Ediţia de anul acesta a Nopţii Albe a Creatorilor şi Designerilor de Produs este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional.