Comedia „Din Rusia, cu drag”, de Geo Vişan – o nouă reprezentație

Compania de Teatru Ingenuo vă așteaptă cu brațele deschise o nouă reprezentație a comediei „Din Rusia, cu drag”, ce va avea loc duminică, 18 octombrie, ora 19:30, la Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev, nr. 25).

Textul şi regia spectacolului sunt semnate de Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Dana Porlogea şi Veronica Pisică.

Piesa prezintă povestea unui cuplu tânăr ce se confruntă cu mari probleme financiare. Rămaşi fără locuri de muncă, Alma, profesoară de franceză, şi Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, se află pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie.  Urmăriţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă cu o ultimă fărâmă de speranţă privirea către cer în căutarea unei soluţii. Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia, care vine să locuiască la ei vreme de o săptămână. Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Suma vehiculată este una importantă; numai că, exact când toate problemele par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Piesa „Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice, punând în acelaşi timp o oglindă virtuală în faţa spectatorului. Răsturnările de situaţie, replicile savuroase şi jocul actoricesc menţin viu amuzamentul publicului pe întreaga durată a spectacolului. (Geo Vişan)

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat de-a lungul vremii peste 90 de roluri atât în piese destinate publicului adult, cât şi în spectacole pentru copii, cea mai îndelungată perioadă petrecând-o pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, unde a jucat timp de opt ani.

Biletele au costul de 30 lei, 20 lei (elevi și studenți) și pot fi rezervate la adresa rezervari@ingenuo.ro, sau la numărul 0736 337 122, urmând a fi ridicate în seara evenimentului.

Înfiinţată în 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adresează atât publicului matur prin spectacole ce au la bază texte originale, umor fin, idei ce inspiră, cât şi copiilor, prin piese interactive cu muzică live, ce prezintă poveşti noi, pline de învăţăminte.