Comedia „Probleme la mansardă”, de Geo Vişan – o nouă reprezentație

Compania de Teatru Ingenuo anunţă cu bucurie o nouă reprezentație a comediei „Probleme la mansardă”, ce va avea loc marți, 3 noiembrie, ora 19:30, la Clubul Țăranului Român (Str. Monetăriei, nr. 3).

Textul şi regia spectacolului îi aparţin lui Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Silvia Gîscă şi Cristina Petre.

Psihiatrul Paul Negacevschi are o viață relativ normală, până când, într-o zi, pe ușa cabinetului său, intră două paciente cu totul speciale: Vera, o soprană stăpânită de un puternic trac, și Hilda, o pictoriță văduvă, care traversează o perioadă stranie, plină de întâmplări ieșite din comun. Liniștea doctorului devine o chestiune de domeniul trecutului în momentul în care acestea intră ca un tăvălug în viața sa personală.

Mai multe informații puteți găsi la adresa: http://www.ingenuo.ro/articol/probleme-la-mansarda_91.html

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat, de-a lungul vremii, peste 90 de roluri atât în piese destinate publicului adult, cât şi în spectacole pentru copii, cea mai îndelungată perioadă petrecând-o pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, unde a jucat timp de opt ani.

Biletele au costul de 30 lei (20 lei – elevi și studenți) și pot fi rezervate la adresa rezervari@ingenuo.ro sau la numărul 0736 337 122, urmând a fi ridicate în seara evenimentului.

Înfiinţată în 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adresează atât publicului matur, prin spectacole ce au la bază texte originale, umor fin, idei ce inspiră, cât şi copiilor, prin piese interactive cu muzică live, ce prezintă poveşti noi, pline de învăţăminte.