Despre Atelierul

În aprilie 2010, Revista Atelierul a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc obiecte lucrate manual, născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artizanii şi designerii pe care îi admiră.

Ne-am propus sa susţinem şi să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spaţiu consistent pe Revista Atelierul dedicat acestor subiecte.

De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să îşi promoveze creaţiile.

Tutorialele Do It Yourself-DIY ocupă un loc important în programul revistei, fie că prezintă idei de bijuterii sau obiecte folositoare în casă, fie jucării sau decoraţiuni.

Nu în ultimul rând, Revista Atelierul este revista comunităţii handmade române, aşa că vom sprijinii întotdeaună târgurile realizate impecabil, expoziţii sau atelierele handmade prin anunţuri, dar şi prin recenzii de eveniment.

Ce părere ai?