Noaptea Albă a Creatorilor

Pe 1 aprilie 2010 se lansa online Revista Atelierul – prima revistă de handmade din România! Un proiect făcut din pasiune și dragoste pentru frumos care pornea la drum cu un scop bine definit:

Revista Atelierul a a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minți creative și mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend și interviurilor cu artiștii handmade pe care îi admiră.
Ne-am propus să susținem și să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viață sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spațiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.
De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele “la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să își promoveze creațiile.

După 2 ani în care ne-am ținut promisiunea și am promovat cei mai creativi și originali creatori handmade am hotărât că a venit momentul să facem un târg special care să reflecte principiile noastre, iar așa s-a născut Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs. Prima ediție a avut loc pe 5 aprilie în Energiea.

[issuu width=420 height=298 embedBackground=%23000000 backgroundColor=%23222222 documentId=120329180404-b9f4fde49c2f4f9091d5616bf2d200ca name=noaptea_alba_a_creatorilor username=atelierul tag=design unit=px v=2]

Un comentariu

Ce părere ai?