Atelier de Moş Nicolae

 

Eveniment: Atelier de Moş Nicolae

Artizan: Camelia Minişan ( cameliaminisan.blogspot.ro)

Data: 05 dec 2012, ora 18.00

Locația: în cadrul clubului de copii Artă în Nori, situat pe str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental, chiar deasupra de Curtea Berarilor).

Cost atelier: 30lei/copil +adult.
Se achitã la sosire. Preţul acoperã toate materialele necesare activităţii + ceai şi turtă dulce + o broşă în formă de brăduţ, modelatã manual din pastã polimericã (Fimo).

Înscrieri: Participarea la Atelier se face pe bazã de rezervare în prealabil. Trimiteţi un e-mail pe adresa party@a-tent.ro şi menţionaţi numele vostru.

Informaţii: 0723.049.584 – Camelia Minişan

Miercuri seara de la ora 18.00, în ajun de Moş Nicolae, ne dãm întâlnire cu mic cu mare, la clubul Artã în Nori ca sã-i pregãtim Moşului o surprizã: dulciuri personalizate. Va fi o searã de poveste cu hârtie coloratã, lipici, ceiuţ cald şi turtã dulce. Vom lucra cot la cot, iar la final, fiecare va pleca acasã cu dulciurile personalizate pe care trebuie sã le punã în ghetuţele lustruite. Astfel Moşul, când va trece sã lase cadourile, va gãsi surpriza pe care i-am pregătit-o împreunã la Atelier. Cu siguranţã se va bucura !

Grad de dificultate: redus – decupaj hârtie, lipit piese, colorat
Vârsta copii: 3-7 ani

Mânuţele dibace se antreneazã de mici 😉