Atelier germană Deutsch bitte

 

Eveniment: Atelier germană Deutsch bitte
Trainer: Andreia Piticas
Data: Atelierul începe Joi, 26 februarie 2013 şi se va ţine în fiecare joi seara (19:30 – 21:30)
Preţ: preţ  atelier 250 ron / lună x 3 luni  sau 600 ron plata în avans preţ întreg
Info: pe email la: inscriere@interaktiv-university.ro sau suna la 0742.150.080 .
Pagina evenimentului

Atelier germană Deutsch bitte

Anunţăm cu mare drag un nou atelier de învăţare a limbii germane: ,,Deutsch Bitte” care îşi propune să desluşească misterele învăţării limbii germane.

Deutsch Bitte este în primul rând un atelier creativ, o mărturie a faptului că germana şi educaţia se pot împrieteni şi pot fi interactive, practice şi să genereze voie bună. Cuvântul care caracterizează cel mai bine acest atelier este „natürlich“ (natural).

Atelierul este particularizat pentru a răspunde intereselor şi nevoilor fiecărui participant în parte. Cuprinde în proporţie de 60% jocuri de învăţare a limbii germane (jocuri simple, jocuri de echipă şi de dezvoltare a comunicării).

Cuprinde situaţii reale de învăţare ca de exemplu: învăţarea legumelor în limba germană printr-un joc în care te afli într-o piaţă în Germania.

Eşti eficient în învăţarea ta deoarece în timpul jocurilor şi în cadrul contextelor de învăţare ai ocazia să exersezi de mai multe ori vocabularul şi expresiile sesiunii fără presiune.

Atelierul este structurat în trei părţi, a câte 4 şedinţe fiecare. O şedinţă durează 2 ore.

Trainerul nostru este Andreia Piticas, o tânără talentată care vrea să ne convingă că şi în limba germană există muzicalitate.
Andreia a învăţat limba germană de mică, absolvind toate formele de învăţământ urmate în limba germană, dintre care un an l-a petrecut în Germania obţinând atestatul Sprachdiplom, cel mai înalt nivel acordat de ministerul Germaniei.

Atelierul începe Joi, 26 februarie 2013 şi se va ţine în fiecare joi seara (19:30 – 21:30)

Detaliile despre atelier şi formularul de înscriere le găsiţi pe pagina evenimentului.

Pentru orice întrebare legată de atelier sau informaţii, puteţi trimite un email la: inscriere@interaktiv-university.ro sau suna la 0742.150.080 .

Vă aşteptăm cu mult drag