Copii, zâmbete şi flori – De Mărţişor

 

Eveniment: Copii, zâmbete şi flori – De Mărţişor
Organizator: Magia Florilor şi Interaktiv University
Data: 3 martie 2013
Preţ: 70 lei
Info: pe email la: inscriere@interaktiv-university.ro sau suna la 0742.150.080 .
Pagina evenimentului

Copii, zâmbete şi flori – De Mărţişor

Anunţăm cu mare drag un nou atelier dedicat copiilor, numit: “Copii, zâmbete şi flori – De Mărţişor”.

Încet, încet iarna devine amintire! Hainele groase zboară pe rând în dulapuri. Căciulile sunt înlocuite de pălării fistichii, cizmele de pantofi coloraţi.

Vom povesti despre primăvară şi minunile ei, ne vom juca cu floricele parfumate şi vom realiza împreună cele mai frumoase cadouri pentru fiinţele dragi din viaţa noastră.

Ne luăm zâmbetul de vreme bună şi luăm cu asalt parcurile, în căutarea soarelui mult aşteptat. Natura ne ajută şi scoate la iveală flori proaspete, care mai de care mai colorate şi mai parfumate.
Nu putem să rămânem indiferenţi, aşa că le culegem şi le împletim în cele mai vesele aranjamente de primăvară. Mai ales că în săptămâna Mărţişorului le putem dărui cu dragoste mamelor, bunicilor sau doamnelor educatoare.

Magia Florilor şi Interaktiv University aşteaptă toţi copiii, însoţiţi de părinţi, să se bucure alături de noi de sosirea primăverii. O întâmpinăm cu flori, zâmbete şi voie bună!
Duminică, 3 martie, ne întâlnim la un nou atelier “Copii, zâmbete şi flori” – De Mărţişor.

Costul atelierului este de 70 lei şi include toate materialele folosite şi aranjamentul luat de fiecare participant la final.

 

Detaliile despre atelier şi formularul de înscriere le găsiţi pe pagina evenimentului.

Pentru orice întrebare legată de atelier sau informaţii, puteţi trimite un email la: inscriere@interaktiv-university.ro sau suna la 0742.150.080 .

Vă aşteptăm cu mult drag.