Workshop Handmade cu Paula Dans Son Chateau

 

Eveniment: Workshop Handmade cu Paula Dans Son Chateau
Artizan: Paula Dans Son Chateau (monchateau.tumblr.com)
Data: 26 ianuarie 2013
Cost atelier: 50lei
Număr maxim de persoane: 12
Înscrieri: se fac la telefon la numărul 074 221 9599 sau pe email la adresa: inscriere@attitudeballet.ro.
Vă rugăm să confirmaţi înscrierile până vineri, 25 ianuarie.

Workshop Handmade cu Paula Dans Son Chateau

Vrei să uiţi de iarnă şi să simţi aerul de primăvară? Vino la workshopul de Handmade cu Paula Dans Son Chateau de sâmbătă 26 ianuarie şi învaţă să faci o broşă-bufniţă simpatică pe care o poţi face cadou prietenelor de 1 Martie sau cu orice altă ocazie cuiva drag. Te aşteptăm la relaxare cu iz de primăveră pariziană!

În ultimul timp, bufniţele au devenit un simbol iubit de toată lumea, fie că le purtam sub formă de accesorii, haine cu imprimeuri vesele cu bufniţe, genţi urbane sau muffins în formă de bufniţă. Bufniţele au o intuiţie puternică şi curajul să-şi urmeze instinctele.
Paula Dans Son Chateau vă va arata cum să realizaţi o broşă-bufniţă simpatică, cu personalitate, care să facă din orice ţinută casual, un statement, să transmită oamenilor din jur numai “joie de vivre”!

Broşa “Bu Hu Hu Le Hibu” este, în acelaşi timp, Mărţişorul ideal pentru persoanele creative, cu poftă de viaţă şi cu plăcere de a combina hainele în cele mai interesante moduri.

Toate materialele necesare le găseşti la noi, tu vino doar cu veselie şi voie bună. La final vei pleca cu o broşă veselă făcută chiar de tine!

Puteţi vedea mai multe lucrări frumoase ale invitatei noastre pe blogul ei: http://monchateau.tumblr.com/

Paula Dans Son Chateau s-a plimbat şi s-a inspirat din atmosfera de poveste a Luxembourgului, apoi a luat trenul spre Londra, interesată de domeniul antrerenoriatului cultural şi creativ. În paralel a început să colaboreze cu o cofetărie frumoasă, Deux Amis din Londra, în care a vândut dulceaţă gătită frumos. A decorat chiar şi o nuntă cu ghirlande de hârtie făcute de ea în cadrul The Montague Hotel din Londra. În Bucureşti a continuat proiectele de wedding decoration, împletiturile şi dulceaţa pe care plănuieşte să o vândă pe Lipscani în toneta Monchateau 🙂

Înscrierile se fac la telefon la numărul 074 221 9599 sau pe email la adresa: inscriere@attitudeballet.ro.
Vă rugăm să confirmaţi înscrierile până vineri, 25 ianuarie.

Pret: 50 RON
Numar maxim de persoane: 12

BU HU HU! Sa vina primavara!